Виртуални изложби посещение на Китай

Виртуални изложби посещение в Китай е услуга, която Ви позволява да посетите най-големите изложения (като се започне от екструдерни линии, линии за пълнене и термоформоване машини и на всяко друго оборудване, което трябва) на територията на КНР, без да напускат офиса си.

С наша помощ ще можете да получите максимално качествена информация за китайските компании и продукти, включени в изложба в най-кратко време, значително икономисва едно пътуване до Китай.

Според Вашият отчет на работата за предстоящата изложба, специалисти на нашата компания ще изберат производители и потенциални бизнес партньори за реализиране на Вашите бизнес проекти в Китай. В съответствие с преговори с производител и от гледна точка на подготвените материали ние провеждаме анализ на придобита информация и да направи подробен доклад за изложба.

Доклад за изложба, а също и някои друга полезна информация, включително каталози, ценови листи, ако е необходимо, цифрови фотографии и изделия са изпратени до вас от пост-Express.

Информацията е ключа към успеха на Вашия бизнес!

Повярвайте, че може да направите повече с нас!