Карго и стоки – логистика и митническо оформяне – Китай

Една от бизнес линиите на San Max ООД е митническото оформяне на различни стоки и оборудване, като например екструдерни линии в Китай. Тази практика се реализира в партньорство с митнически брокерски компании.

Списъкът на нашите услуги за товарна митническата регистрация включва:

  • Контрол на съответствието на документите за пратката въз основа на действителния руското законодателство;
  • Външната търговия на изпълнение на договора и неговото изпълнение;
  • Лицензионните документи за подготовка за митническо освобождаване;
  • Товарите мониторинг място по време на неговото изпращане.

Нашите специалисти ще Ви помогнат не само да получите удобна доставка на товари до Русия, но също така ще решат набор от въпроси, свързани с митническото оформяне в Китай. Имаме схема за ефективна доставка, създадена и с времето се оказа контакти с митническите служби. Това ни позволява да реализираме стоки и да налагаме гъвкави тарифи за потребителски формалности и допълнителни услуги в оптимално времето за преминаване.

Трудовият стаж и професионализъм на нашите служители Ви гарантира оптимална схема, условия, монтаж и комфорт за сътрудничество. Според изискванията на митническия орган, специалисти на нашата компания ще формират задължителният пакет от законопроекти за транспорт. Нашите специалисти ще подготвят всички необходими одобрения за oбмитяване на товари, включително безопасност и здравни сертификати и други документи.

Тази услуга не е задължителнa, предоставяни по силата на отдалечен офис договор (с подписване на конкретен договор), и се прави за осигуряване на условия за комфорт на нашите партньори и клиенти за работа в Китай.

San Max ООД – доставка на товари и митническо освобождаване!