Get Adobe Flash player

Новини

Facebook Youtube
Нашата нова доставка и монтаж на линия
IMAGE

Февруари 2019 - Хоризонтална пакетираща машина ФЛОУПАК, която ние сме доставили на клиента, пуснали сме я в експлуатация и тя вече работи на пълен режим на действие.

IMAGE

Януари 2019 - Пускане на автоматична етикетираща машина (Positional Round Bottle Labeling Machine) при нашия нов клиент.

IMAGE

Ноември 2018 - Пускане на линия за бутилиране и затваряне на олио в стеклени бутилки с алуминиеви винтови капачки, при наш редовен клиент.

IMAGE

Август 2018 - Тази машина за двустранно етикетиране е продолжение на линия за бутилиране на олио,която е била инсталирана преди време на същият клиент.

Алгоритъм и условията на работата ни с вас. 
Нашите принципи на работа са простота и удобство за клиента. По отношение на условията за сътрудничество, те със сигурност ще бъде приемливо за вас без да се провалят, защото всички те са базирани на индивидуалния подход към вашите нужди. разходите за обслужване варира в съответствие с обема на стоките, които е трябвало да бъдат закупени на територията на страната и като цяло в съответствие с нивото на трудност на проблемите да бъдат решени. 

В Китай, ние ще ви помогнат:

1. За да намерите производствени компании, както и продуктите, както и всички видове производство на оборудване, като например екструдерни линии, пълнене линии, раздуване машини и термоформоване машини. 
2. За да посетите големите търговски изложения; 
3. За да се провеждат маркетингови проучвания, проверка на китайски компании, които твърдят, партньорство, ние ще Ви консултира по предметите, отнасящи се до партньорството, промоция на пазара и юридически нюанси на китайското законодателство. 
4. В представяне на вашия бизнес в Китай от ваше име. 
5. В митническото оформяне, въпроси, транспортни и във всички области, свързани с доставка на стоки от Китай; 
6. Със застраховка на товари покритие; 
7. С правни аспекти на работата в Китай. 
Ние също ще ви помогне и в други случаи, изискващи професионална ангажираност. Информацията за тези услуги е представена на нашия уеб сайт "Нашите услуги".

Как ще работи с вас? 

Първият етап: информация и анализ. 

1. Можете да ни даде информация за продукта ще намерите и купуват по-нататък в Китай. Вашата информация трябва да бъде представена по-подробна техническа задача. 
2. След като подпише договора за маркетингови проучвания или запитване продукт, предварително плащане от вас трябва да удари нашата сметка, а след това ни професионален ръководител ще отнеме по вашия проект и да се справят с всички предмети. 
3. След изтичане на времето вие ще получите пълна информация за пазара на фракция ви интересува, за продукта и всички разходи, свързани с нейното транспортиране и митническо оформяне. 

Вторият етап: дистанционното офиса. 

След всички проверки на продукта, който се интересуват от се провеждат и няма пречки в по-нататъшно сътрудничество в този процес, нашата компания може да бъде вашият партньор. 

Това изисква: 

• Подписване на договор за услуги на "Remote офис". Има два варианта - да започнат сътрудничество с този договор или катран върху него, след анализ на пазара. 
• Осъществяване на растителна обиколка на производството на необходимия продукт (ако това турне е необходимо тя ще бъде организиран от нашите служители), за да стане лично някои от качеството на продукта (независимо дали е екструдерна линия или пълнене машина от Китай или някоя друга т) и за провеждане на проучвателни разговори, намиране на позицията си за производителя партньори в Китай. 
• Съгласуване с доставчика на всички въпроси, свързани с вашите китайски произведени изисквания за качество на продуктите и оборудването, както и всички въпроси, предмет на споразумението. 
• Сключване на договор за покупка, когато в качеството на доставчик, може да се появи производител, така и нашата компания
• Осъществяване на предплащане в съответствие с договора. 
• След като вземе решение за критериите за качество на стоки и пакетиране, ние се ръководим от тях в контрола на стоки изпращане. 
• Цялата документация за потребителски регистрация на вашите продукти ще бъдат подготвени от нашите специалисти, така, това означава, че няма да има проблеми с митническо освобождаване. 
• Реализация на крайния контрол на стоки и изпращането му от китайски производител предоставя всички документи, свързани с - това е етапът, когато правите останалата част на изплащане според договора и да плати за услугите ни като агенти. 
• Ако имате нужда от такива услуги като доставка на товари и неговата застраховка ние също ще ги предостави на вас. 
• участък на домакините е плащането на мита и получаване на товара в необходимата наличност. 

San Max ООД агенция е царски път към сътрудничество с китайските производители!