Get Adobe Flash player

Новини

Facebook Youtube
Нашата нова доставка и монтаж на линия
IMAGE

Февруари 2019 - Хоризонтална пакетираща машина ФЛОУПАК, която ние сме доставили на клиента, пуснали сме я в експлуатация и тя вече работи на пълен режим на действие.

IMAGE

Януари 2019 - Пускане на автоматична етикетираща машина (Positional Round Bottle Labeling Machine) при нашия нов клиент.

IMAGE

Ноември 2018 - Пускане на линия за бутилиране и затваряне на олио в стеклени бутилки с алуминиеви винтови капачки, при наш редовен клиент.

IMAGE

Август 2018 - Тази машина за двустранно етикетиране е продолжение на линия за бутилиране на олио,която е била инсталирана преди време на същият клиент.

Виртуални изложби посещение в Китай е услуга, която ви позволява да посетите най-големите изложения (като се започне от екструдерни линии, линии за пълнене и термоформоване машини и на всяко друго оборудване, което трябва) на територията на КНР, без да напускат офиса си.

С наша помощ ще можете да получите максимално качествена информация за китайските компании и продукти, включени в изложба в най-кратко време, значително икономисва едно пътуване до Китай.

Според вашия отчет на работата за предстоящата изложба, специалисти на нашата компания ще изберат производители и потенциални бизнес партньори за реализиране на вашите бизнес проекти в Китай. В съответствие с преговори с производител и от гледна точка на подготвените материали ние провеждаме анализ на придобита информация и да направи подробен доклад за изложба.

Доклад за изложба, а също и някои друга полезна информация, включително каталози, ценови листи, ако е необходимо, цифрови фотографии и изделия проби са изпратени до вас от пост-Express. .Информацията е билет за успеха на Вашия бизнес!Повярвайте можете да направите повече с нас!