Get Adobe Flash player

Новини

Facebook Youtube
Нашата нова доставка и монтаж на линия
IMAGE

Февруари 2019 - Хоризонтална пакетираща машина ФЛОУПАК, която ние сме доставили на клиента, пуснали сме я в експлуатация и тя вече работи на пълен режим на действие.

IMAGE

Януари 2019 - Пускане на автоматична етикетираща машина (Positional Round Bottle Labeling Machine) при нашия нов клиент.

IMAGE

Ноември 2018 - Пускане на линия за бутилиране и затваряне на олио в стеклени бутилки с алуминиеви винтови капачки, при наш редовен клиент.

IMAGE

Август 2018 - Тази машина за двустранно етикетиране е продолжение на линия за бутилиране на олио,която е била инсталирана преди време на същият клиент.

Бизнес занимаващи свързан с контакти и доставки от друг окръг, Китай и по-специално, ще бъде винаги с нисък риск. Спирането на бизнес процеси и обичаи за регистрация в Китай са предразположени и рано или късно те ще се случи, без значение колко добре са отстранени грешки всички взаимодействия. Ние предполагаме, че в такъв момент съдебната участие не можеше да дойде в по-добро време. Ето защо е толкова важно да се намери специалист, който може да представлява интересите ви в Китай, да комуникира с изпълнители и да се справят с въпросите. Нашата компания е готова да ви позволи такъв специалист и по този начин да се определи всички проблеми около избора на адвокат за провеждане случаи. Нашите юристи предоставят следните услуги:

Нашите юристи предоставят следните услуги:

 

·        

  • Правни договори подкрепят;
  • Сделки с недвижими имоти подкрепа;
  • Представляващи интересите на клиент в съда или в арбитраж.

 

С правна подкрепа на професионалистите можете изцяло да се изгубите в натискане въпроси решение и да не обръщат внимание на съдебни производства, които не са рядкост в голям бизнес практика.