Get Adobe Flash player

Новини

Facebook Youtube
Нашата нова доставка и монтаж на линия
IMAGE

Февруари 2019 - Хоризонтална пакетираща машина ФЛОУПАК, която ние сме доставили на клиента, пуснали сме я в експлуатация и тя вече работи на пълен режим на действие.

IMAGE

Януари 2019 - Пускане на автоматична етикетираща машина (Positional Round Bottle Labeling Machine) при нашия нов клиент.

IMAGE

Ноември 2018 - Пускане на линия за бутилиране и затваряне на олио в стеклени бутилки с алуминиеви винтови капачки, при наш редовен клиент.

IMAGE

Август 2018 - Тази машина за двустранно етикетиране е продолжение на линия за бутилиране на олио,която е била инсталирана преди време на същият клиент.

Карго застраховки е гаранция за вашата защита имот от потенциалните рискове, макар и товари транспортиране от Китай.

Нашата компания в сътрудничество с водещи европейски и китайски застрахователни оператори предоставя услуги за застраховане на товари от Китай. Ние ще осигури карго застраховане през целия маршрут от Китай - от производител / доставчик на мястото на местоназначение, посочени от клиента, независимо от начина на транспортиране.

Работейки с нас, вие получавате само безопасно и рентабилно решение на застрахователна защита на вашия имот, минимални ставки застрахователни, обработка на документи в най-кратък период от време при настъпване на застрахователно събитие.

Застраховане се извършва в съответствие с европейските и китайските законодателни изисквания.С нашата компания имотът ви е в безопасност!