Get Adobe Flash player

Новини

Facebook Youtube
Нашата нова доставка и монтаж на линия
IMAGE

Февруари 2019 - Хоризонтална пакетираща машина ФЛОУПАК, която ние сме доставили на клиента, пуснали сме я в експлуатация и тя вече работи на пълен режим на действие.

IMAGE

Януари 2019 - Пускане на автоматична етикетираща машина (Positional Round Bottle Labeling Machine) при нашия нов клиент.

IMAGE

Ноември 2018 - Пускане на линия за бутилиране и затваряне на олио в стеклени бутилки с алуминиеви винтови капачки, при наш редовен клиент.

IMAGE

Август 2018 - Тази машина за двустранно етикетиране е продолжение на линия за бутилиране на олио,която е била инсталирана преди време на същият клиент.

 

Законодателство познаване на страната на бизнеса, занимаващи е необходима част от успеха на афера. Ето защо, преди да започне международен бизнес, трябва да се запише информация и правна помощ.

Правно и информационно осигуряване от страна на нашата фирма ще бъде гарант за успешно установяване на бизнеса си в КНР. Ключови служители на нашата фирма ще ви предложи високо професионална консултация относно митническото оформяне и данъчното законодателство в Китай. Освен това, ние ще ви отговорим на всички съдебни точки на вашия интерес.

Като наш клиент според договор за дистанционно обслужване помощ вие ще получите правна консултация безплатно.

 

San Max ООД е надежден и високо професионални консултации по правни точки в КНР!