Get Adobe Flash player

Новини

Facebook Youtube
Нашата нова доставка и монтаж на линия
IMAGE

Февруари 2019 - Хоризонтална пакетираща машина ФЛОУПАК, която ние сме доставили на клиента, пуснали сме я в експлуатация и тя вече работи на пълен режим на действие.

IMAGE

Януари 2019 - Пускане на автоматична етикетираща машина (Positional Round Bottle Labeling Machine) при нашия нов клиент.

IMAGE

Ноември 2018 - Пускане на линия за бутилиране и затваряне на олио в стеклени бутилки с алуминиеви винтови капачки, при наш редовен клиент.

IMAGE

Август 2018 - Тази машина за двустранно етикетиране е продолжение на линия за бутилиране на олио,която е била инсталирана преди време на същият клиент.

Един от San Max ООД бизнес линии е митническото оформяне на различни стоки и оборудване, като например екструдерни линии в Китай. Тази практика се реализира в партньорство с митнически брокерски компании.Списъкът на нашите услуги за товарни митническата регистрация включва:  • Контрол на съответствието на документите за пратката въз основа на действителния руското законодателство;
  • Външната търговия на изпълнение на договора и неговото изпълнение;
  • Лицензионните документи за подготовка за митническо освобождаване;
  • Товарите мониторинг място по време на неговото изпращане.Нашите специалисти ще ви помогнат не само да постигне удобното доставка на товари до Русия, но също така ще решат набор от въпроси, свързани с митническото оформяне в Китай. Имаме схема ефективна доставка, създадена и с времето се оказа контакти с митническите служби. Това ни позволява да реализираме стоки трафик и да налага гъвкави тарифи за потребителски формалности и допълнителни услуги в оптимално времето за преминаване.

Трудов стаж и професионализъм на нашите служители ви гарантира оптимални схема проект условия монтаж и комфорт за сътрудничество. Според изискванията на митническия орган, специалисти на нашата компания ще формират задължителното пакет от законопроекти за транспорт. Нашите специалисти ще подготвят всички необходими одобрения за Обмитяване на товари, включително безопасност и здравни сертификати и други документи.

Тази услуга не е задължително за пакет от услуги, предоставяни по силата на отдалечен офис договор (с подписване на конкретен договор), и се прави за осигуряване на условия за комфорт на нашите партньори и клиенти за работа в Китай.

 

San Max ООД - подход чадър за доставка на товари и митническо освобождаване!