Get Adobe Flash player

Новини

Facebook Youtube
Нашата нова доставка и монтаж на линия
IMAGE

Февруари 2019 - Хоризонтална пакетираща машина ФЛОУПАК, която ние сме доставили на клиента, пуснали сме я в експлуатация и тя вече работи на пълен режим на действие.

IMAGE

Януари 2019 - Пускане на автоматична етикетираща машина (Positional Round Bottle Labeling Machine) при нашия нов клиент.

IMAGE

Ноември 2018 - Пускане на линия за бутилиране и затваряне на олио в стеклени бутилки с алуминиеви винтови капачки, при наш редовен клиент.

IMAGE

Август 2018 - Тази машина за двустранно етикетиране е продолжение на линия за бутилиране на олио,която е била инсталирана преди време на същият клиент.

Бизнес контакти са почти винаги основани на доверие отношения между партньорите и всъщност те са невъзможни без този фактор. Trust в рамките на бизнес се гради на базата на адекватна информация на знания за потенциален бизнес партньор. Ние можем да проверим за представителност и надеждност на всеки китайска компания. В съответствие с резултатите от изследването ще ви представим един дайджест запитване към фирмата на вашия интерес, набор от регистъра, документи и друга важна информация.

С нашата компания ще получи изключително надеждни партньори!