Get Adobe Flash player

Новини

Facebook Youtube
Нашата нова доставка и монтаж на линия
IMAGE

Февруари 2019 - Хоризонтална пакетираща машина ФЛОУПАК, която ние сме доставили на клиента, пуснали сме я в експлуатация и тя вече работи на пълен режим на действие.

IMAGE

Януари 2019 - Пускане на автоматична етикетираща машина (Positional Round Bottle Labeling Machine) при нашия нов клиент.

IMAGE

Ноември 2018 - Пускане на линия за бутилиране и затваряне на олио в стеклени бутилки с алуминиеви винтови капачки, при наш редовен клиент.

IMAGE

Август 2018 - Тази машина за двустранно етикетиране е продолжение на линия за бутилиране на олио,която е била инсталирана преди време на същият клиент.

Машина за сгъване на кашони

Машина за сгъване на кашони

 

Винария 2015

Имаме удоволствието да Ви информираме, че нашата компания San Max ООД е като част от Международната изложба за лозарство и винарство, Фестивал на виното - Винария 2015 г., която ще бъде heldfrom 4-ти до 8-ми март в Пловдив, България. Каним ви да посетите нашия щанд в палата 10, щанд 15.

Напоителни маркучи екструдер линия 2014

Това е нашата нова машина доставя за Eupolimer LTD 2014 напояване маркучи екструдер линия.

Основна информация.

Модел NO.:KS of Drip Irrigation Hose Extrusion Line
 
Тип:Pipe Extruder
Screw:Multi-Screw
 
Автоматично:Автоматично
Компютърна:Компютърна
 
Пластмасови Преработени:PE,PP
Суровина:PE,PP Гранули
 
Pipe Dia:63-710mm
Пропускателна способност:250кг/час
 
Напрежение:380V или друго
Гаранция:12 месеца
 
Доставка:45-60 работни дни
 
Пазари:Глобално

Изложба в БЕЛГРАД!

Скъпи приятели на San Max ООД ,

От името на нашата организация, бих искал да покани ви

организация да ни посетите в нашия Packtech Expo Балканския на 25-28 септември . Събитието ще се проведе от 10 до 18 часа в Балкан Експо Център, Белград, Сърбия .

Търговско изложение за опаковки технология: Packtech Expo Балкан е международна търговска справедливо за опаковъчни материали, машини и оборудване, както и преработката на пластмаси машини, пластмаси полуготови продукти и основни материали. Тя е водеща специализирана изложба по рода си в Югоизточна Европа и привлича мениджъри, експерти, представители на износители, вносители и дистрибутори, търговци на едро и търговци на дребно. Packtech Expo Балкан дава чудесна възможност за съвместни споразумения за рисков и сътрудничество.

Очакваме ви, за да участват в нашия случай. Това е чудесна възможност да установят бизнес нето и бъдещото взаимодействие с вашата организация в посещаемостта.

Ако имате някакви въпроси, моля свържете се с нас.

С уважение,

 

 

San Max LTD

http://www.eventseye.com/fairs/f-packtech-expo-balkan-8915-1.html

Екструдерна линия в България 2013


За да се настанят за увеличаване на търсенето екструдерна линия за нашите клиенти (намаляване на разходите за доставка и подобряване на времето за доставка), San Max LTD Продукти наскоро инсталирани един от най-големите линии за екструзия. С повече от един месец от времето за пътуване от своя Китай родно място и още пет седмици на ремонти и растителни ъпгрейди ние сме готови да го представя пред вас.


Попълване машини

Нашата компания има две нови линии за пълнене за кетчуп и масло.

Не колебаете да се свържете с мен, за да проверите подробностите!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+ 359 894 511 969