Get Adobe Flash player

Новини

Facebook Youtube
Нашата нова доставка и монтаж на линия
IMAGE

Февруари 2019 - Хоризонтална пакетираща машина ФЛОУПАК, която ние сме доставили на клиента, пуснали сме я в експлуатация и тя вече работи на пълен режим на действие.

IMAGE

Януари 2019 - Пускане на автоматична етикетираща машина (Positional Round Bottle Labeling Machine) при нашия нов клиент.

IMAGE

Ноември 2018 - Пускане на линия за бутилиране и затваряне на олио в стеклени бутилки с алуминиеви винтови капачки, при наш редовен клиент.

IMAGE

Август 2018 - Тази машина за двустранно етикетиране е продолжение на линия за бутилиране на олио,която е била инсталирана преди време на същият клиент.


Нашите принципи на работа са простота и удобство за клиента. По отношение на условията за сътрудничество, те със сигурност ще бъде приемливо за вас без да се провалят, защото всички те са базирани на индивидуалния подход към вашите нужди. разходите за обслужване варира в съответствие с обема на стоките, които е трябвало да бъдат закупени на територията на страната и като цяло в съответствие с нивото на трудност на проблемите да бъдат решени.

Сп. Инженеринг ревю - брой 1/2019 - 05.03.2019

САН МАКС ТРЕЙД, НАИЛ САФАРОВ: ПАЗАРЪТ В БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ПЕРСПЕКТИВЕН И ДИНАМИЧЕН

Наил Сафаров, управител на Сан Макс Трейд, пред сп. Инженеринг ревю

Уважаеми г-н Сафаров, компанията Сан Макс Трейд разполага с дългогодишен опит в предлагането на китайско оборудване в областта на хранително-вкусовата промишленост. Кои продукти от портфолиото Ви се радват на най-голям интерес?

Сан Макс Трейд стартира своята дейност през 2002 г. на руския пазар, предлагайки продукцията на китайски производители на оборудване за химическата промишленост. За работа в рамките на Европейския съюз през 2015 г. бе регистрирана фирма в България. Така заедно с оборудването за химическата промишленост, ние навлязохме на балканския пазар с машини за производство на храни.

Част от продуктовата ни оферта са различни линии и машини за бутилиране на вода, мляко, сок, вино, олио и други. Компанията предлага също така оборудване за опаковане, пакетиране и етикетиране. Благодарение на натрупания опит от повече от 15 години, успяваме да предоставим на клиентите относително евтина, но висококачествена техника.

На какви критерии трябва да отговаря даден производител, за да започнете трайно да предлагате решенията му? Какви допълнителни услуги и възможности предлагате на своите клиенти?

Фирмата работи само с доказани, високо оценени и сертифицирани за ЕС китайски производители, които нашият офис в Шанхай подбира. Всички предлагани от нас машини имат гаранционно и следпродажбено обслужване. Инженери на компанията съдействат за инсталирането и въвеждането в експлоатация на оборудването, както и обучават персонала на клиента за работа със закупените машини.

Техническият ни отдел е на разположение 24/7, за да консултира клиентите. Преди закупуване на оборудване, нашият китайски офис може да осигури на заинтересованите лица среща на място, в завода-производител. Това дава възможност директно да се обсъдят техническите аспекти по поръчката. Клиентите имат възможност да посетят и фабрики, в които съответното оборудване е вече внедрено и може да бъде видяно в действие.

Как е организирана дейността ви на българския пазар и в какви сфери планирате разширяване на присъствието си?

От началото на своята дейност Сан Макс Трейд участва в редица изложби в България, Сърбия и Румъния. Имаме редовни клиенти, с които работим вече няколко години. Ние обаче не лежим на лаврите си, а продължаваме да се развиваме.

От 2018 г. компанията има сключени дилърски договори за работа в областта на земеделието, предлагайки оборудване за миене, сортиране, почистване и преработка на зеленчуци и плодове. От началото на т. г. започнахме да се развиваме и в друг сегмент - продажбата на фармацевтично оборудване. Получихме предложения от нашите чуждестранни партньори за откриване на представителство на San Max Trade в съседна държава, като в момента се водят преговори с колеги от Македония и Румъния.

Като компания с международен опит какви специфики наблюдавате на българския пазар на ХВП оборудване?

Въз основа на натрупания собствен опит мога да твърдя, че пазарът в България е много перспективен и динамично развиващ се. Множество фирми стартират своята дейност, доста от вече съществуващите модернизират оборудването си, въвеждайки автоматизация на производството, а трети разширяват своята дейност. Все по-често получаваме запитвания за възможности за роботизация на производствените процеси и внедряването на високотехнологично оборудване. Няма как да не сме радостни от този факт, тъй като заедно с нашите клиенти се развиваме и ние.